پس از کش و قوسهای فراوان و حرف و حدیثهای بسیار بر سر ریاست اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران بالاخره روز یکشنبه یکم بهمن ماه ۱۴۰۲ انتخابات تعیین ریاست پارلمان بخش خصوصی کشور برگزار میشود.
به گزارش روژا نیوز، در این میان افرادی با کارنامهها و پیشینههای گوناگون، از طیفهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و با وابستگیها، دیدگاهها و برنامههای متنوع و کاهاً متضاد؛ کاندید نشستن بر اریکهی اتاق بازرگانی کشور شدهاند.
همه ما به خوبی میدانیم که کشور در حال جنگ زیر پوستی یا حتی رودرروی اقتصادی است و اتاق بازرگانی ایران به عنوان یکی از اصلیترین نهادهای اقتصادی کشور نقش بسیار تعیین کنندهای در برد و باخت ایران اسلامی در این جنگ دارد.
لذا انتخاب فردی در رأس این اتاق که فارغ از وابستگی به چپ و راست، صرفاً به اعتلای اقتصادی کشور، حفظ منافع مردم ایران، بهبود فضای کسبوکار، حمایت از تولید ملی بعنوان سنگ بنای اقتصاد جامعه و صدالبته استقلال اتاق بازرگانی بیاندیشد به نظر بهترین و عاقلانهترین کار ممکن در شرایط فعلی است.
لذا انتخاب جوانی منظم، پرانرژی، دغدغهمند، دلسوز و مطالبهگر، با سابقهی کار مدیریتی و اجرایی درخشان که به کار گروهی و مشورت اعتقاد راسخ دارد و همکاران، اعضای اتاق و دارندگان کارت بازرگانی را خانوادهی خود میداند و حل مشکل خانواده را اولویت کاری خودش قرار داده است میتواند انتخاب مناسبی باشد.
علی اکبر عبدالملکی دانشجوی دکترای گردشگری است و چهار دوره عضویت در هیأتنمایندگان اتاق ایران، ریاست کمیسیون گردشگری این اتاق، ریاست اتاق بازرگانی سنندج، ریاست شورای اسلامی شهر و مدیریت چندین و چند شرکت خصوصی و دانشبنیان در حوزههای صنعت، معدن و گردشگری را در سابقهی خود دارد؛ که هر کدام از اینها به تنهایی برای اعتماد به او برای نشستن بر صندلی ریاست اتاق بازرگانی کشور کافیست.
این جوان خستگی ناپذیر که از غرب کشور و کردستان زیبا، اصیل و فرهنگی میآید رسم رفاقت و دوستی را خوب میداند و حَسَب مشق در محضر اساتید و جلوس پای منبر بزرگان، علیرغم ضاهر ساده و بیآلایشی که دارد چون در آستان پدر درس انسانیت آموخته بر سر سفره کارگر مینشیند و لقمه را به همان اندازه برمیدارد که جایز و بایسته است سپس دعای برکت و رزق و روزی بر خوان صاحب سفره میخواند و کارگر را که با عرق جبین لقمهای نان فراهم آورده از عزیز مصر عزیزتر برای اهل بیتش میداند.
خانواده بزرگ اتاق بازرگانی ایران که جدای از مردم ایران نیستند همگی در یک کشتی نشستند و امروز که دریا طوفانیست ناخدایی دریا بلد طوفان دیده میخواهند.